MODNI SAVJETI ZA KREIRANJE VLASTITOG STILA

Kako su se temperature spustile ispod nule, najdraži su nam topli i mekani komadi koji će nas grijati, međutim, ipak ne trebamo zanemariti modu i estetski dio, već upravo suprotno – trebamo se prepustiti mašti i biti kreativni u stvaranju atraktivnih modnih kombinacija.

Inspiraciju kako nositi omiljene odjevne komade na različite načine možete pronaći u Liu Jo zimskoj kolekciji. Inače običan karirani kaput možete nositi u elegantnim i sportskim varijantama te ga odlično možete odlično i na tenisice. Vaš odabir je hoćete li ga nositi uz ruksak, klasičnu torbu ili malu torbicu.  Međutim, kako biste običan karirani kaput podigli na viši nivo, kombinirajte ga s ultramodernim štiklama i elegantnom torbicom na resice.

Najpopularnija, a ujedno i najtoplija jakna posljednjih sezona jest bomber jakna koja će vas u hladnim danima grijati, a imat ćete osjećaj da niste ni izašli iz toplog kreveta. Bomber jakna oličenje je cool stila koja je svoje mjesto pronašla u ormarima najpoznatijih modnih trendseterica.

Uz pomoć malih modnih trikova svaki stajling može postati upečatljiv. Kombinirajte različite uzorke, printove, materijale, slojevitost u odijevanju te modni accessories pomoću kojih ćete moći izgraditi bezbroj modnih kombinacija ovisno o vašem raspoloženju. Tako će, na primjer, deblji remen u kombinaciji s dugim kardiganom naglasiti vaš struk, tenisice sa šljokicama privlačit će poglede, a velika torba sa zakovicama i resama zaokružit će cijelu modnu priču.

Ove odlične komade pronađite u trgovini Fashion&Friends u vašem City Centeru one.