NAPRAVITE KORAK KA ZDRAVIJEM ŽIVOTU

Iako često znamo na to zaboraviti – naše zdravlje i zdravlje naših najbližih treba biti na prvom mjestu. Stoga vas City Center one, uz potporu Crvenog križa, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo SDŽ i Kluba žena liječenih na dojci poziva na Dane zdravlja koji će se održati 17. i 18. ožujka.

Odazovite se na ultrazvučni pregled

Ožujak je mjesec u kojem se obilježava Dan narcisa koji je posvećen prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke. Tom prilikom vas u subotu, 17. ožujka od 16 do 20 sati na prvom katu Centra čekaju članice Kluba žena liječenih na dojci koje će vas educirati o liječenju i prevenciji raka dojke. Prilika je to da kupnjom narcisa podržite rad udruge.

City Center one pridružuje se ovim ciljevima te pruža priliku posjetiteljicama da obave besplatan ultrazvučni pregled. Broj pregleda je ograničen, a termin se može rezervirati tijekom srijede i četvrtka (14. i 15. ožujka) od 8 do 12h pozivom na broj telefona 021/460-372. Pregledi će se održavati 17. ožujka u uredu Uprave na 3. katu Centra kod dr. Banovića.

Provjerite stanje krvnog tlaka i šećera u krvi

U subotu i nedjelju, 17. i 18. ožujka, od 16 do 20 sati, besplatno možete provjeriti stanje krvnog tlaka i šećera u krvi te prikupiti izvrsne savjete stručnjaka koji će vam pomoći da usvojite zdrave navike i osjećate se bolje.

Edukacija za najmlađe

Zdrave navike usvajaju se od malih nogu, stoga će mališani u Kid’s Jungle igraonici povodom tjedna oralnog zdravlja učiti o važnosti pravilne higijene usne šupljine. Članovi Zuboline, udruge studenata dentalne medicine, mališane će educirati 17. ožujka u tri termina: od 10 do 12 sati, 14 do 16 sati te 16:30 do 18:30 sati.

Dane zdravlja u City Centeru one podržali su Crveni križ, Nastavni zavod za javno zdravstvo SDŽ, Klub žena liječenih na dojci i Udruga studenta Zubolina.

Živite zdravo i osjećajte se dobro.