NEKA ROĐENDANSKA ZABAVA POČNE

Rođendanska proslava City Centera one i ove će godine biti uzbudljivo mjesto za mališane. Očekuju ih super zabava uz odlične aktivnosti te fine cakepopse koji će zasladiti cijelo iskustvo.

Velika zabava očekuje djecu, mlade i njihove obitelji u City Centeru one Split u petak od 15 do 20 sati te u subotu i nedjelju od 11 do 20 sati.

PONEŠTO ZA SVAKOGA

Zabavne igre poput slaganja puzzli, memoryja i kvizova u kojima najspretnije očekuju super nagrade, te uzbudljive radionice na kojima će mališani naučiti izvoditi znanstvene pokuse tek su neke od aktivnosti koje će razveseliti male posjetitelje na glavnoj pozornici za djecu.

Mališani koji uživaju u plesu moći će se okušati u Just dance plesnim videoigrama, a dodatnu inspiraciju za super pokrete pronaći će u nastupu plesne skupine Talent M u subotu od 18 sati. Ako vaši mališani više vole priče, uživat će u predstavi Šašavi telefonu izvedbi Dječjeg grada koja je na rasporedu u nedjelju od 18 sati,  dok će male pjevače razveseliti karaoke na kojima će moći zapjevati svoje omiljene pjesme.

Detaljan raspored na dječjoj pozornici pogledajte na: City Center one Split

KUTAK ZA SLADOKUSCE

Kakva bi to rođendanska proslava bila bez finih slastica? Šareni cake popsi razveselit će najmlađe, a najbolje od svega je što će biti baš kao iz snova! Naime, mali posjetitelji imat će priliku odabrati posip i umak po želji te tako uživati u poslastici baš po svome guštu.

SLATKI CITY CHEF

Na dječjem cooking showu mališani će zasukati rukave i pripremiti najfinije slastice. Osim lijepog iskustva, mogu osvojiti i shopping u vrijednosti od 500 kuna jer se tijekom cijeloga vikenda mogu natjecati i tako osvojiti titulu slatkog City Chefa.  Ako ste spremni pomoći im u kulinarskim izazovima, onda se obavezno okušajte u obiteljskom dvoboju!

LUDI ZA MODOM

Mali kreativci odlično će se zabaviti u Fashion&Design kutku. Naime, upravo ovdje će imati priliku od mladih dizajnera naučiti više o dizajnu, a potom i sami napraviti svoje prve modne dodatke ili nakit.

Kažu kako slika govori više od 1000 riječi, stoga nemojte da vaši najmlađi napuste rođendansku proslavu bez fotografija sa cool rekvizitima. Prije nego se fotografiraju, mogu uživati u pravom makeoveru uz male rituale uljepšavanja!

GAMING KUTAK

Male gamere čeka poseban kutak u kojemu se mogu zabaviti uz igranje igrica na Playstationu i tako cijeloj proslavi dati novu dimenziju.

Pozivnicu za rođendan imate – sve što trebate je svratiti s mališanima i uživati u proslavi o kojoj priča cijeli grad. Vidimo se!