ODLIČNA PONUDA JAPANKI U MASS TRGOVINI

Najmoderniji ljetni stilovi s japankama.

Japanke se mogu nositi u raznim prigodama, a već duže vrijeme smatraju se urbanom obućom. Mogu se kombinirati uz sve stilove odjeće, a ono najbolje je da si s japankama možete dati oduška i stvarati nove modne ljetne kombinacije. Važno je samo da se osjećate dobro i opušteno.

Ovo ljeto japanke će biti i u kolekcijama koje možete pronaći u Mass trgovini u City Centeru one Split. Živopisno, blistavo, šik i jednostavno. Kao i kod sandala, kod japanki dominiraju pastelne boje te mnogo zanimljivih uzoraka, ukrasa i svjetlucavih detalja. Posebno se ističe obuća Ipanema jer je izrađena od ekološki prihvatljivih materijala.

Ovog ljeta posebice se ističe boho ili boemski stil kojem japanke jako dobro pristaju. Haljine i suknje s volanima, Tie-dye odjeća, čipkasti detalji, ružičasti uzorci, pomponi i sofisticirano pretjerivanje s modnim dodacima – ovako možemo opisati boho stil koji ove godine ponovno doživljava svoj procvat. Kao točku na »i« savršenom boemskom stylingu predlažemo kožne japanke S.Oliver ili Sherlock Soon.

Kombinacija traperica i jednostavne, oversize pamučne majice kratkih rukava jednostavno žudi za japankama. Popularan je to stil kojeg primjenjuju mnoge poznate osobe i influenceri. Radi se o udobnom i opuštenom stilu kod kojeg je dozvoljeno poigrati se s različitim modelima traperica. Široke traperice ove su godine vrlo moderne, a mogu se nositi i traper hlačice ili kaubojska suknja. Tomy Hilfiger ili Calvin Klein japanke dobro idu uz ovaj stil.

Znate li zašto volimo ljeto? Jer znamo da će nove kolekcije sandala i japanki zaživjeti na plažama i gradskim ulicama. Ove smo godine sigurni da će vas impresionirati i svjetlucave japanke te japanke s uzorcima na potplatima. Možete ih nositi ujutro na plažu, popodne na koktel s prijateljima ili navečer na neku od brojnih ljetnih zabava.