PRETPREMIJERA FILMA BOHEMIAN RHAPSODY

Dugo iščekivani filmski spektakl konačno stiže na velika platna! U priči o ljubavi, boli, prihvaćanju i sjajnoj glazbi možete uživati prije svih - već ovoga petka na pretpremijeri u Cineplexxu.

Jedan od najiščekivanijih filmskih hitova ove godine svakako je Bohemian Rhapsody, biografski film o životu Freddieja Mercuryja, s Ramijem Malekom u glavnoj ulozi. Ova epska priča na velikom će platnu prikazati  period od osnivanja benda Queen pa do 1985. godine, kada su održali nezaboravni Live Aid koncert. Kroz fenomenalan opus grupe, film će pružiti uvid u život Freddieja Mercuryja, jedne od najvećih glazbenih ikona svih vremena.

Ne propustite prvi uživati u pretpremijeri filma Bohemian Rhapsody već ovoga petka, 26. listopada u Cineplexxu. Osim uzbudljivog filma praćenog omiljenim hitovima grupe Queen, posjetitelje očekuju Pan i Somersby koji će se pobrinuti za osvježenje. Osim toga, posjetitelji će od 19:30 sati imati priliku uživati u live obradama omiljenih Queen hitova. Više informacija potražite na Bohemian Rapsody Night.