SAVRŠEN SUPUTNIK ZA HLADNE DANE

Renomirana austrijska tvrtka PALMERS predstavlja fantastične, jesenske kolekcije spavaćeg i kućnog programa.

Homewear linija savršen je suputnik za nadolazeće hladne dane, za šetnje u prirodi i opuštanje u toplini svog doma dok gledate film i ispijate šalicu čaja. Linija Hip Lounge izrađena je od visokokvalitetnog frotirnog pamuka, trendi kroja s praktičnim džepovima te je izuzetno ugodna za nošenje.

Otmjena i elegantna linija Rib Deluxe&Lace izrađena je od finih MicroModal® vlakana s elastanom uz dodatak sofisticiranih detalja od čipke. Dostupna je u crnoj i Camel boji te nudi mnogobrojne mogućnosti kombiniranja.

Linija za spavanje Cloud 7 Dot uključuje romantične, ugodne pidžame i spavaćice od najmekšeg materijala. Tamnoplava boja odaje smirenost i spokoj, a nježne bijele točkice daju ovoj liniji dojam razigranosti.

Mindful Nights klasična je linija spavaćica i pidžama od posebno mekanog TENCEL+ SUPIMA COTTON u smirenoj sivoj nijansi, a satenski rub u bijeloj boji pruža joj dozu elegancije.

Omiljeni komadi novih kolekcija PALMERS homewear istovremeno su elegantni, seksi i udobni stoga ćete ih nositi s posebnim užitkom.

Nova kolekcija zadovoljit će i mušku publiku. Linija Classic Lounge u svojoj ponudi ima trenirke od ugodnih materijala koje su odlične za uživanje po kući, kao i za slobodno vrijeme provedeno u šetnji ili baveći se sportskim aktivnostima.