SHOOSTER OČITO IMA NOVU KAMPANJU

Stvari su ponekad jako očite. Zapravo, ako malo bolje razmislite - sve je očito. Razmislite. Ako želite najbolje tenisice, sigurno ćete prvo otići do Shooster shopa. Ako stiže proljeće, a očito stiže, Shooster će u ponudi imati savršene proljetne tenisice - Nike Air Max 270.

Očito imaju ženski i muški model, što zaključujete po njihovoj kampanji u kojoj su svoj par dobili Mia Kuleš i Marko iz Vanillaza. Nama se čini očito, ne znamo kako vama, ali ove tenisice će savršeno ići uz sneakermeister stil, ali će ga obožavati i svi zagriženi streetsyleri.
Ako tražite inspiraciju za svoj stil, pogledajte urnebesne video klipove #očito Mia i #očito Marko Vanillaz i šerajte ih frendovima. Za one najbrbljavije pripremili su Viber chatbot, gdje ćete moći generirati svoje očite poruke te uz malo sreće osvojiti Nike Air Max 270. Više informacija na linku – Shooster Chatbot.
Očito su razmišljali i o onima koji su još zaigrani pa su pripremili i superzabavnu igricu u kojoj, uz pomoć Nike Air Max 270, možete osvajati nagrade Shoostera.
Pratite Shooster i iznenađenja će se samo pojavljivati, jer očito su super volje.