SHOPPING UZ 25% POPUSTA U OPTICI ANDA

Uz City Shopping Day, pogled na svijet postaje ljepši! Svratite u Optiku Anda 18. svibnja i uz 25% popusta odaberite naočale koje će vam savršeno pristajati.

Bez obzira želite li svoj look upotpuniti zavodljivim sunčanim naočalama ili pak onim dioptrijskim, uz kupon iz Glorije koja izlazi 17. svibnja ostvarite 25% popusta na sve naočale u Optici Anda u City Centeru one. Kako bi se rashladili od vrućih popusta, sve posjetitelje u poslijepodnevnim satima očekuju osvježavajući kokteli. Savršen kraj radnog tjedna je zajamčen!

Proljetni dani u prvi plan su vratili upravo sunčane naočale, što je dovoljno dobar razlog da 18. svibnja svratite na City Shopping Day. One su odavno prestale biti tek obična zaštita od sunca te su se nametnule u must have modni dodatak koji će upotpuniti baš svaki styling. Slavne trendseterice već su pokazale kako ćemo ove sezone na svijet gledati kroz naočale upečatljiva dizajna i jedinstvenih efekata, a iz odlične ponude Optike Anda uz 25% popusta možete odabrati upravo takve modele poznatih svjetskih brandova: Dolce&Gabbana, Vogue, Ray-Ban i Prada samo su neki od njih.

Ako ste pak ljubitelj dioptrijskih naočala, onda sigurno znate da je najbitnije pronaći model koji će savršeno uokviriti vaše lice. Stručno osoblje Optike Anda rado će vam pomoći sa savjetima, ali i kod odabira naočala velikih ili manjih okvira, kvadratnih modela ili pak onih mačkastih, klasičnih crnih ili možda neuobičajeno šarenih kojima ćete unijeti boju u svakodnevicu.

Uz City Shopping Day 18. svibnja, pripreme za ljeto mogu početi! Vidimo se u City Centeru one!

Akcija vrijedi 18.5.2018.