Springfield donosi casual božićno izdanje

Ljubitelji ležernog stila će obožavati najnoviju kolekciju koja je stigla u Springfield trgovinu.

Ostalo je još svega nekoliko tjedana dok se posljednji dani u godini ne popune s događajima. Večera s kolegama, druženje s prijateljima, a da ne spominjemo sve prigode koje se ne mogu propustiti niti jedne godine, kao što su Badnjak, Božić, Nova godina…

U ovom moru proslava, koje se kreću od sastanaka nakon posla pa do dogovora za vikend, Springfield je pripremio causal outfite sa svečanom notom za sve koji trebaju odjeću koja će se prilagoditi svim blagdanskim eventima.

ZA NJU

Za nju, boho trend se ogleda kroz ženstvene siluete u kojima se lepršave haljine kombiniraju sa zimskim komadima. Haljine i bluze u nijansama moderne plave i neizostavne fuksije su ključni artikli ove sezone. Ovome dodajemo naglasak u tirkiznoj boji koja je prisutna na modnim dodacima i nakitu s kojim ćemo dodatno istaknuti zimski outfit. Odjeća u tamnim tonovima poput crne, sive ili smeđe boje bitna je u ovoj svečanoj sezoni i stiže u različitim verzijama tkanine i krzna.

Ovaj boho izgled odražava se  dodacima u bordo tonovima poput remena, šešira ili torbi s kariranim detaljima, kao i crnim gležnjačama za ležerniju notu.

ZA NJEGA

 

Zimske siluete i igra slojeva predstavljaju izgled Springfield muškarca ovog Božića koji je savršen izbor za brojne sastanke koji nam predstoje. Ove sezone su u fokusu džemperi s visokim ovratnikom u ekru ili maron boji obogaćeni geometrijskim uzorcima.

Parke u KEEP IT WARM! kolekciji daju najviše zimskog raspoloženja velikim siluetama u raznim bojama za one koji vole biti dobro i toplo odjeveni. Tenisice za trčanje u tamnim tonovima poput crne i mornarsko plave boje podižu izgled u kojima ćemo uspješno zaključiti sve poslovne sastanke.

Sve što ovih blagdana trebate pronađite u Springfield trgovini u City Centeru one.