YAMAMAY KOLEKCIJA ZA JESEN U TRENDU

Ženstveno donje rublje s Yamamay potpisom na najljepši će način istaknuti vašu ljetnu preplanulu put i uvesti vas u jesen.

Model Lorena Rae predstavila je  novu Yamamay jesensku kolekciju donjeg rublja i dodataka koju karakteriziraju  urbani krojevi, inovativni materijali u  velikom izboru boja i atraktivan ženstveni dizajn.

Trend ove sezone je kombinacija donjeg rublja i odjeće, a cvjetni modeli nosivi su i kao dio dnevnog outfita.

Yamamay jesenska kolekcija  predstavlja klasične komade prigodne za nošenje u svakoj prilici, romantični cvjetni print, zavodljive bodije, a želite li svom izgledu dati seksi notu birajte donje rublje s elegantnom čipkom i transparentnim detaljima dok za  sofisticirani look Yamamay predlaže  jednobojne modele sa svilenkastom notom. Trend ove sezone je kombinacija donjeg rublja i odjeće, a cvjetni modeli nosivi su i kao dio dnevnog outfita.

   

Jesenska kolekcija osim donjeg rublja predstavlja i spavaći program, kao i dodatke poput papuča i ogrtača. Kada na treningu želite zablistati u chic izdanju, odaberite sportske komade iz nove kolekcije te osim u modi, uživajte u kvalitetnim materijalima, urbanom dizajnu i slobodi pokreta.

Zahvaljujući bogatoj ponudi kolekcije, svaka žena će u  Yamamay jesenskoj kolekciji pronaći nešto za sebe i svoj stil odijevanja.