5 KUNA ZA MALENA SRCA

Rođendan City Centera one se proslavio uz mnogo veselih i lijepih događanja, a tu posebno treba istaknuti humanitarnu akciju 5 kuna za malena srca!

Za 5 kuna posjetitelji su dobili komad ukusne City torte i čašu šampanjca, a prikupljeni prihod od 47.763,00 kune pribrojen je onom prikupljenom u dva zagrebačka City Centera one te je udruzi Veliko srce malom srcu donirano 138.130,40 kuna. Prikupljeni novac humanitarne akcije koja se održavala od 18. do 20. listopada 2012., utrošen je za kupnju nužnih uređaja, pomagala i lijekova te za razvijanje svijesti o potrebi ranog utvrđivanja srčanih grešaka.

Mnogobrojne osobe iz javnog života rado su podržale akciju dijeleći tortu i šampanjac i animirajući posjetitelje na sudjelovanje. Između ostalih, to su Nikša Skelin, hajdukovci Mario Maloča i Ivan Vuković, Ana i Lucija Zaninović, klapa Cambi, grupa Dalmatino, Vinko Coce, Marko Pecotić Peco, Lana Jurčević, Marijan Ban, Duško Modrinić, Branka Pujić, Marija Omaljev – Grbić, Marina Fernandez, Zoran Pajić i drugi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvala svima!