JOŠ BOLJI SHOPPING!

Zimski san je završio, vrijeme je za proljetno buđenje uz još bolju ponudu u City Centeru one.

Svratite u Sancta Domenica Superstore u prizemlju centra i uživajte u još boljoj ponudi na više od 500 kvadrata čistog tehnološkog užitka. Ukoliko ste ljubitelj Samsung telefona, na drugom katu City Centera one posjetite 150 kvadrata prodajnog prostora gdje vas čeka vrhunska Samsung tehnologija, od mobitela i tableta, najnovijih pametnih satova do praktične i uvijek potrebne dodatne opreme koja će obogatiti i zaštiti vaše mobilne ljubimce!

Ako ste u potrazi za novim cipelama u kojima ćete sa stilom savladati obveze pred sobom, ne propustite zaviriti u ponudu preuređene trgovine Deichmann.

A kako biste se još bolje osjećali u svojoj koži, obavezno provjerite ponudu trgovine Lisca koja vas sada čeka u preuređenom ruhu. Neodoljiva ponuda, baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Za one koji uvijek traže način da se istaknu originalnošću, posebno će razveseliti novootvoreni INpersonalize. Naime, na njihovu prodajnom mjestu smještenom na drugom katu City Centera one, običnim predmetima možete dati poseban šarm graviranjem po želji.

Ne propustite posjetiti i novouređeni prostor IKEA Planiranje kuhinja na -1 etaži, namijenjen svima koji su se odlučili na preuređenje ili možda po prvi put namještaju svoju kuhinju, ali im nedostaje profesionalna pomoć kako organizirati jednu od najfrekventnijih prostorija u domovima.

Neka shopping sada postane još bolji!