VESELI BLAGDANI UZ KIEHL’S

Kiehl’s trgovina u City Centeru one u blagdanskom je raspoloženju koje želi prenijeti i na svoje posjetitelje!

Stoga je pripremila brojna zanimljiva događanja uz koja ćete se odlično zabaviti, ali se i na vrijeme pripremiti za nadolazeće blagdane. 

Zavrtite kolo sreće

Od 1. do 3. prosinca u razdoblju od 16 do 20 sati dođite u Kiehl’s trgovinu u City Center one i zavrtite kolo sreće. Odlična vijest je da je baš svako polje dobitno!


Otkrijte najbolje makeup trikove uz @beauty_by_iness

Poznata fashion i beatuy blogerica Ines Jarak, poznata kao @beauty_by_iness, svim posjetiteljima Kiehl’s trgovine otkrit će najbolje makeup savjete i beauty trikove za blagdanski look. Dođite 4. i 5. prosinca u razdoblju od 16 do 20 sati i naučite nešto korisno i novo te se pritom lijepo zabavite. Svoj termin rezervirajte na info@kiehls.hr


Krampus dolazi i nosi poklone

Dođite u Kiehl’s trgovinu 6. prosinca od 16 do 20 sati jer uz svaku kupnju osvajate i personaliziranu šibu koja je stigla ravno iz Krampusove radionice.
 

Kiehl’s dječji kutak

Potaknite maštu svojih najmlađih i dovedite ih 9. i 10. prosinca od 10 do 13 sati na božićnu Kiehl’s radionicu na kojoj će se zabaviti i pritom nešto i naučiti.

Kiehl’s u službi poštara

Pokažite svojima najmilijima da mislite na njih i pošaljite im blagdansku čestitku s lijepom porukom! Ispunite blagdanske čestitke s Kiehl’s uzorkom, koje vas čekaju u Kiehl’s trgovini 7. i 8. prosinca, i uljepšajte blagdane najdražima.

 

Vidimo se u City Centeru one!