LJETNA YAMAMAY KOLEKCIJA INSPIRIRANA LJEPOTAMA MALDIVA

#HAPPYSUNNYGIRLS naziv je ljetne Yamamay kampanje snimljene na predivnim Maldivima, ovaj raj na zemlji idealno je mjesto gdje bi svaka od nas poželjela uživati sa svojim prijateljicama.

Modeli  ove atraktivne ljetne  kampanje, Greta, Zaina, Sheila i Claudia  u elegantnim i ženstvenim modelima  kupaćih kostimima  podsjetile su nas kako su za savršeni  ljetni odmor potrebne male stvari, zabavno društvo i pravi model kupaćeg kostima.

Ove godine Yamamay kolekcijom dominiraju atraktivni jednodijelni kupaći kostimi s asimetričnim detaljima, uvijek zanimljivi  bikini, dvodijelni kupaći kostim uz naglašen visoki struk  te kupaći kostimi s podesivim trakama za vezanje koje ćete ovisno o potrebi i raspoloženju prilagoditi i definitivno biti IT djevojka ovog ljeta.

 

Maldivi koji su poslužili kao predivna osunčana kulisa za novu ljetnu kampanju nisu sasvim slučajni, naime već godinama  Yamamay brand  ukazuje na važnost oceana i mora u cjelini te podiže svijest o važnosti njihova očuvanja za buduće generacije.

Uživajte u nadolazećem ljetu,  posjetite Yamamay store i odaberite svoj omiljeni kupaći kostim s kojim ćete zablistati na svakoj plaži.