NOVOSTI IZ FASHION&FRIENDS TRGOVINE

Odlični jesenski komadi čekaju vas i u trgovini Fashion&Friends!

Svaka modna sezona ima svoje čari, no jesenska uvijek donese nešto novo, nešto za čime ćemo žuditi i što će nas veseliti kad vani krenu tmurni dani. Jesenska moda nudi idealan mix komada spojenih u slojevitu modnu bajku kojoj ne možemo (ali i ne želimo) odoljeti.

LIU JO

Liu Jo kolekcija torbi i čizama ove sezone dolazi na velika vrata te predstavlja nove, mekše oblike, neformalnijeg izgleda. Konstrukcija accessories modela torbi proizlazi iz atmosfere sedamdesetih i osamdesetih te predstavlja novi dizajn remena koji je fleksibilniji i nevjerojatno chic.

Glavni naglasak u kolekciji je na kovanoj završnoj obradi koja utjelovljuje najoriginalnije komade sezone. Rokerski pečat pružaju klinasti detalji izmjenjujući se s prugastim šavovima koji pružaju dodatnu notu luksuza. Najnovija kolekcija torbi dostupna je u dvije veličine, ovisno o prigodi i tipu osobnosti.

Liu Jo ove sezone poigrava se s logomanijom te u novoj kolekciji predstavlja torbe jedinstvenih stilova koristeći prevelike metalne ili strukturirane  Liu Jo logotipe na mekim materijalima. Torbe su dodatno naglašenog volumena i obogaćene ručkama od kovanih lanaca.

GUESS

Ako ste ovu jesen odlučili biti aktivniji ili jednostavno volite udobnu i sportsku odjeću –  popularni američki brend Guess predstavlja idealne odjevne komade za vas. Ove sezone Guess inspiraciju crpi iz trenutnih trendova, ali i klasičnih stilova te ih kombinira kako bi stvorio ekskluzivan izbor upečatljivih komada koji će odisati jedinstvenom Guess privlačnošću.