SPRINGFIELD KUPAĆI KOSTIMI

Springfield predstavlja novu ljetnu kampanju 2019. kupaćih kostima za žene i muškarce u suradnji sa SEQUALTM u svrhu očuvanja okoliša. Kroz ovaj projekt Springfield je koristio isključivo materijale iz obnovljivih izvora.

MIX & MATCH

Raznovrsnost printeva i mnoštvo boja – koji je recept za kombinaciju istih?

Nova kolekcija bikinija za Springfield djevojku donosi pregršt mogućnosti za poigravanje s printevima i bojama, ovisno o raspoloženju ili prigodama. Ove sezone možete birati omiljene trendi motive poput polka točkica, mornarskih prugica, orijentalnih, cvjetnih te tropskih motiva, a našiveni ukrasi i školjke dodatan su trend ovoga ljeta. Od dvodijelnih kupaćih kostima možete birati gornje modele s trokutima, bez naramenica ili push-up modele. Ljubitelji jednodijelnih kostima svoju osobnost mogu izraziti kroz tropske motive, razne kolorite i poruke preko jednobojnih kostima. Osim uzoraka, neki modeli se mogu križati na leđima, vezati s prednje strane poput kravate ili imati izrezane dijelove što će ovaj modni outfit učiniti nezaobilaznim fashion komadom svakog trendi ormara.

NEKA BUDE ZABAVNO

Zabavne i udobne, kupaće gaćice za različite modne kombinacije – zar može biti ikako drugačije?

Nova kolekcija kupaćih gaćica za Springfield muškarca nudi cijeli niz uzoraka i njihovih varijacija. Od sportskih modela gdje su protagonisti crvena, plava ili bijela boja, preko strukturiranih boja u blokovima, mini printeva s ljetnim motivima poput voća, životinja ili tropskih elemenata pa sve do vrućih trendova izrezanih i zalijepljenih uzoraka te tekstualnih poruka. Jednobojni modeli plasirani su u velikoj paleti boja poput žute, boje lososa, raznim nijansama zelene i plave, a neki modeli poigravaju se s kontrastnim bojama na bočnim dijelovima kupaćih gaćica. Inovacije se pojavljuju u obliku pakiranja kupaćih gaćica te raznih printeva koji se pojavljuju u dodiru s vodom, a nestaju sa sušenjem materijala.

ZA VODE BEZ PLASTIKE

U suradnji sa španjolskom organizacijom SEQUALTM za očuvanje okoliša Springfield je za ljetnu kampanju lansirao set od 5 kupaćih komada. Svake godine u naše oceane baci se 12 miliona tona, od kojih 90% njih ostaje u njihovim dubinama. SEQUALTM je odlučan u nastojanju da svu bačenu plastiku izvuče iz mora te ju iskoristi za recikliranje. Kroz suradnju s ribarima, NGO i raznim programima za čišćenje, španjolska organizacija uspijeva transformirati 1 kg otpada u SEQUALTM vlakna. Springfield je u suradnji s dizajnerskim timom iz SEQUALTM-a proizveo 5 komada odjeće od poliestera, 3 za muškarce i 2 za žene, dobivenog iz boca i plastike izvučene s dna Mediteranskog mora. Ova akcija ima svrhu podizanja svijesti o problemu naših voda te ima posebnu oznaku. Springfield modeli s morskim motivima već se nalaze u prodaji. Više informacija potražite na SEQUALTM: http://seaqual.org/